100% kwaliteit met hoogwaardige grondstoffen, per stuk ingevroren en daardoor gemakkelijke verdere verwerking.

100% kwaliteit met hoogwaardige grondstoffen, per stuk ingevroren en daardoor gemakkelijke verdere verwerking.

icon-kip

OVER ONS

Wij voorzien de Europese kipconsument van een brede variatie aan kipproducten. Door onze expertise en ervaring in de pluimvee industrie, leveren wij dé topproducten van wat de markt te bieden heeft. Die kwaliteit garanderen wij door de verwerking van hoogwaardige grondstoffen en de transparantie die wij willen uitstralen naar onze eindgebruiker.

De expertise van Chicken Delicious stamt uit de kennis en ervaring opgebouwd met het bedrijf Heijs Food Products (HFP) B.V. gevestigd in Hoogeveen. Chicken Delicious is een merk van HFP. HFP voorziet haar klanten al jaren van gespecialiseerde producten die voldoen aan de hoogste standaarden en worden gemaakt met de modernste technologieën.

Alles op het gebied van rauwe kip is binnen HFP mogelijk en wij trachten altijd de juiste oplossing te vinden voor het probleem van onze klanten.

Meer informatie:

icon-kip

WIE ZIJN WIJ

De medewerkers van Chicken Delicious zijn echte kipkenners en wij voorzien onze klanten graag van een kwalitatief product met de juiste specificaties en wensen.

Wij hebben alles in ons gespecialiseerde machinepark en alle lagen van het bedrijf zijn begaan met de gehele pluimveeketen. Daarom handelen wij zo transparant mogelijk in de markt. Zowel in de hele pluimvee vleesindustrie, als in onze specialisatie werken wij zo duurzaam mogelijk aan de toekomst.

Chicken Delicious is geproduceerd naar de hoogste kwaliteitsstandaarden
waarbij wij bewust bezig zijn met diergezondheid en -welzijn, voedselveiligheid en het milieu

icon-kwaliteit

KWALITEIT

BRC waarborgt het productieproces van voedingsmiddelen. Chicken Delicious is in het bezit van een BRC-certificering en dit biedt onze organisatie zekerheid over de beheersing van het productieproces van voedingsmiddelen en diensten als verpakking en transport. Met deze certificering voldoen wij aan de voedselveiligheid eisen die zijn gesteld door het British Retail Consortium (BRC).
Daarnaast heeft Chicken Delicious de mogelijkheid om de producten Halal-gecertificeerd te leveren. In onze keten hebben wij de mogelijkheid tot het slachten volgens de islamitische eisen en alle schakels zijn goedgekeurd in het verwerken van halal-producten. Ben jij geïnteresseerd in de Chicken Delicious producten die volgens islamitische eisen zijn verwerkt. Neem dan hier contact met ons op.