kip-zwart

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

Welkom op de website van Chicken Delicious. Het merk Chicken Delicious is een onderdeel van het bedrijf HFP B.V. Deze website wordt beheerd door HFP B.V, gevestigd in Hoogeveen Nederland met het kamer van koophandel registratienummer 01054618 (“Heijs Food Product B.V.”).

De bovenstaande gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing op ieder bezoek aan de website en alle informatie die wordt aangeboden via deze website. Door de website Chicken Delicious te gebruiken, stemt u in met de onderstaande beschreven gebruikersvoorwaarden. De gebruikersvoorwaarden van Chicken Delicious kunnen ten alle tijden gewijzigd worden en zijn van kracht vanaf het moment deze geplaatst zijn op de website.

Eigendomsrechten

Alle verstrekte informatie rondom teksten, illustraties, software, geluiden en beelden zijn in eigendom van Chicken Delicious of zijn opgenomen met toestemming van de eigenaar. Het is toegestaan om de verstrekte informatie te delen voor enkel informatieve doeleinden. Wanneer informatie wordt aangepast en gedeeld, zal er eerst toestemming gevraagd moeten worden aan Chicken Delicious.

Ongevraagde ideëen die worden gedeeld met Chicken Delicious op de website en/of via de e-mail, zijn vrij van gebruik voor Chicken Delicious zonder daarvoor verschuldigd te zijn voor een vergoeding en/of aansprakelijkheid.

Chicken Delicious is niet aansprakelijk voor de schade, welke het gevolg is van het gebruik of het geen gebruik kunnen maken van de website. Hierbij inbegrepen is de schade door virussen, onjuistheid of onvolledigheid van de informatie. Daarnaast aanvaarden wij geen aansprakelijkheid rondom het gebruik van de e-mail, waarin schade door storing of vertraging en het tegenhouden van inhoud door geavanceerde computerprogramma’s leidend is.

Links

Genoemde links binnen de website zijn niet automatisch verbonden aan Chicken Delicous. Chicken Delicious is dan ook niet verantwoordelijk voor de gedeelde informatie in deze links.

Persoonsgegevens

Bij het verstrekken van uw persoonsgegevens is onze privacyverklaring van toepassing. De privacyverklaring is leidend aan de gebruikersvoorwaarden van de website.

Bovenstaande gebruikersvoorwaarden zijn enkel op Nederlandse grond van toepassing. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over de gegeven gebruikersvoorwaarden, kunt u contact opnemen via het contactformulier. De laatste aanpassingen op deze gebruikersvoorwaarden zijn gewijzigd op 27 juni 2018.